Berita KNLB

* * * – Berita KNLB – * * *

 

Geplaatst op: 31 oktober 2018

Beste leden van de KNLB,

Bij besluit van de algemene ledenvergadering van 30 september 2017 is besloten de statuten van de vereniging te doen opnemen in een notariële akte.

Op dinsdag 16 oktober 2018 heeft het bestuur bij de notaris in ‘s-Hertogenbosch de officiële akte ondertekend.

Doel van deze akte:
Met deze akte wil de vereniging haar statuten vaststellen en in notariële vorm vastleggen. Zij verkrijgt daardoor de status van vereniging met “volledige rechtsbevoegdheid”, als bedoeld in de tweede titel van boek 2 Burgerlijk Wetboek.

Voorzitter: Samuel Makatita
Secretaris: Bram Tulaseket

De statuten staan op een beveiligde webpagina, waarvoor een wachtwoord nodig is. Alleen leden van de KNLB kunnen deze hier aanvragen.


Geplaatst op: 11 oktober 2018

Beste Lilibooiers,

Nog ruim een week en dan is het zover. Het Lilibooi event gaat dan plaatsvinden. Waar normaal het feest in mei plaats vindt, zijn we nu noodgedwongen in oktober terechtgekomen. Normaal hadden we ook de sportzaal tot onze beschikking voor een activiteit of was de kans op mooi weer buiten groter dan nu. Daarom hebben nu gekozen voor een niet sport activiteit.
Dit jaar is gekozen voor een gezellige Pub Quiz. Allerlei verschillende vragen van muziek tot sport en zelfs 1 ronde met vragen over Lilibooi.
Komt allen en we maken er een gezellige dag van. Voor de kinderen worden er spellen meegenomen en het schreeuwlelijk spel georganiseerd. Voor iedereen wat wils!!!


Geplaatst op: 1 oktober 2018

*** OPENING PELA DAG ***
SEILALE – LILIBOOI & LATUHALAT – ALLANG
OP 29 SEPTEMBER 2018 IN HOUTEN

Officiële opening door Tifa groep ‘Toma Hasa’ onder leiding van Jimmy Parera. Met o.a. Benoni Tuhumena op de kulit bia…